Route

Bakker's Bed & Breakfast

De Route

Met eigen vervoer

Bakker's Bed & Breakfast - Ninaberlaan 34G te Hellendoorn

Komt u met de auto vanaf Ommen/Marle, volg dan zodra u in Hellendoorn bent de borden richting Nijverdal. U komt dan automatisch via de Reggeweg op de Ninaberlaan. U vindt Bakker’s Bed & Breakfast aan uw linkerhand. Let op; u bent op zoek naar nummer 34G.

Lopend

Pieterpad komend vanaf het Zuiden

ANWB Paddestoel 20152 - Route naar Bakker's Bed & Breakfast

Loopt u de route van Zuid naar Noord dan volgt u de route bij ANWB paddestoel 20152 tot in de bebouwde kom. Aangekomen op de Pastoor Rientjesstraat verlaat u het Pieterpad en gaat u rechtsaf. Na 450 meter gaat u op de kruising met de Kluversweg linksaf. Na 280 meter komt u op de kruising met de Ninaberlaan. Afhankelijk van de tijd van het jaar kunt terecht bij de ijssalon aan uw linkerhand. Voor Bakker’s Bed & Breakfast loopt u rechtsaf de Ninaberlaan in en vindt u ons na 200 meter aan uw linkerhand.

Pieterpad komend vanaf het Noorden

Nadat u in het centrum van Hellendoorn restaurant “De Kroon” aan uw linkerhand heeft laten liggen (of zojuist heeft verlaten) volgt niet de route rechtsaf de Jacob Kapteynstraat in maar gaat u rechtdoor de Dorpsstraat in. Na 230 m, op de kruising met De Reggeweg / Ninaberlaan gaat u rechtsaf de Ninaberlaan in. U vindt Bakker’s Bed & Breakfast na 300 m aan uw linkerhand.